Valmennukset

Olen Minna Nikula, varallisuusvalmentaja, sijoittaja, Rahataidot-sivuston perustaja ja ihanan pienen tytön äiti. Koulutukseltani olen KTM, coach ja varallisuusvalmentaja®. Olen luonut kansainvälistä uraa markkinoinnin ja asiakasymmärryksen parissa, minkä ohella olen toiminut sivutoimisena yrittäjänä jo usean vuoden ajan, valmentaen ihmisiä mm. omaan talouteen ja uraan liittyvissä kysymyksissä. Lisää minusta voit lukea täältä.

Ensimmäiset talousvalmennukseni tein vuonna 2012, ja tarjoan tälläkin hetkellä valmennuksia rahataitoihin liittyen. En tarjoa sijoitusneuvontaa enkä myy sijoitustuotteita, vaan voin auttaa valmennuksella sinua hahmottamaan esimerkiksi:

  • Mikä on tämänhetkinen taloudellinen tilanteesi ja miten sitä voi parantaa
  • Miten poistat esteet vaurastumisesi tieltä
  • Miten saat rahaa säästöön, jotta voit alkaa vaurastua
  • Miten lisäät tulojasi (Olenpa auttanut ihmisiä myös neuvottelemaan palkankorotuksia, joihin he eivät alun perin edes itse uskoneet!)
  • Miten muodostat itsellesi taloudellisia tavoitteita ja sijoitussuunnitelman
  • Miten pääset konkreettisesti alkuun sijoittamisessa ja saat rahasi tuottamaan
  • Mitä sinun tulee huomioida sijoittaessasi eri omaisuuslajeihin (rahastot ja osakkeet, asunnot ja kiinteistöt, jalometallit ja hyödykkeet tai liiketoiminta/listaamattomat yritykset)
  • Miten hyödynnät yritystoimintaa vaurastumiseen
  • Miten nopeutat vaurastumistasi ja saavutat taloudelliset tavoitteesi

Henkilökohtainen valmennus 

Henkilökohtainen valmennus suunnitellaan juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi, jotta saavuttaisit taloudessasi parhaat tulokset. Valmennan osana Varallisuusakatemian tiimiä, pääsääntöisesti kasvotusten Jyväskylässä, satunnaisesti Helsingissä ja Skypellä/puhelimitse ympäri Suomea.

Henkilökohtaisen valmennuksen paketit ja hinnat löydät täältä.

Ryhmävalmennus

Tulevista kaikille avoimista ryhmävalmennuksista löydät tietoa blogistani ja uutiskirjeestäni. Jos olet kiinnostunut räätälöidystä ryhmävalmennuksesta, ota yhteyttä tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Mietityttääkö jokin?

Tiedän, että valmennus on iso investointi. Niin se oli minullekin, kun ensimmäisen valmennukseni ostin. Sen jälkeen olenkin ostanut valmennuksia useilla tuhansilla euroilla ja käyttänyt satoja tunteja itseni kehittämiseen ja opiskeluun. 

Omasta kokemuksesta tiedän, että rahallinen ja ajallinen investointi valmentautumiseen kannattaa. Ilman valmennuksia minulla ei olisi nykyistä kuusinumeroista osakesalkkuani, usean sijoitusasunnon kokoelmaani, puskurirahastoani tai muuta varallisuuttani. Rohkaisen siis sinuakin kokeilemaan! 

Minulle olisi kunnia valmentaa sinua, mutta voin myös antaa vinkkejä muista valmennuksista. Voit myös aina kysyä minulta lisää valmennuksista ennen päätöksen tekemistä. Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

“Minna sparrasi minua tavoitteessani aloittaa suunnitelmallinen säästäminen ja sijoittaminen. Yli puoli vuotta kestäneen valmennussuhteen aikana hän sparrasi minua nykytilanteeni ymmärtämisessä, tavoitteeni määrittelemisessä sekä säästö- ja sijoitusuunnitelman tekemisessä tavoitteisiin perustuen. Minnan ote on johdonmukainen ja selkeä. Valmentajana Minna on ihana, täydellisen läsnäoleva ja todella kannustava. Minna jaksoi aina selittää perusteellisesti kaiken, minkä halusin ymmärtää. Valmennussuhteen loppupuolella siirryimme sijoittamisesta laajemmin taloudelliseen ja urakehitykseen liittyviin aiheisiin ja näissäkin Minnan ajatukset ja näkökulmat olivat korvaamattomia. Minnan tekemisessä paistaa läpi intohimo, vilpitön halu auttaa sekä kiinnostus toista ihmistä kohtaan.” – Merle K, Helsinki

3 + 6 =

Share This