Valmennukset

Olen Minna Nikula, varallisuusvalmentaja, sijoittaja, Rahataidot-sivuston perustaja ja ihanan pienen tytön äiti. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, MB Master Coach ja varallisuusvalmentaja®. Olen luonut kansainvälistä uraa liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin ja asiakasymmärryksen parissa, minkä ohella olen toiminut sivutoimisena yrittäjänä jo usean vuoden ajan, valmentaen ihmisiä mm. omaan talouteen ja uraan liittyvissä kysymyksissä. Lisää minusta voit lukea täältä.

Ensimmäiset talousvalmennukseni tein vuonna 2012, ja tarjoan tälläkin hetkellä valmennuksia rahataitoihin liittyen. En tarjoa sijoitusneuvontaa enkä myy sijoitustuotteita, vaan voin auttaa valmennuksella sinua hahmottamaan esimerkiksi:

  • Mikä on tämänhetkinen taloudellinen tilanteesi ja miten sitä voi parantaa
  • Miten poistat esteet vaurastumisesi tieltä
  • Miten saat rahaa säästöön, jotta voit alkaa vaurastua
  • Miten lisäät tulojasi (Olenpa auttanut ihmisiä myös neuvottelemaan palkankorotuksia, joihin he eivät alun perin edes itse uskoneet!)
  • Miten muodostat itsellesi taloudellisia tavoitteita ja sijoitussuunnitelman
  • Miten pääset konkreettisesti alkuun sijoittamisessa ja saat rahasi tuottamaan
  • Mitkä ovat tärkeimmät kysymykset sijoittaessasi eri omaisuuslajeihin (rahastot ja osakkeet, asunnot ja kiinteistöt, jalometallit ja hyödykkeet tai liiketoiminta/listaamattomat yritykset)
  • Miten hyödynnät yritystoimintaa vaurastumiseen
  • Miten nopeutat vaurastumistasi ja saavutat taloudelliset tavoitteesi

Henkilökohtainen valmennus 

Henkilökohtainen valmennus suunnitellaan juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi, jotta saavuttaisit taloudessasi parhaat tulokset. Valmennan osana Varallisuusakatemian tiimiä, pääsääntöisesti kasvotusten Jyväskylässä, satunnaisesti Helsingissä ja Skypellä/puhelimitse ympäri Suomea.

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta, voit ottaa yhteyttä tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella ja pyytää tarjouksen.

Ryhmävalmennus

Tulevista kaikille avoimista ryhmävalmennuksista löydät tietoa blogistani ja uutiskirjeestäni. Jos olet kiinnostunut räätälöidystä ryhmävalmennuksesta vaikkapa kaveri- tai työporukalla, voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyytää tarjouksen.

Mietityttääkö jokin?

Tiedän, että valmennus on iso investointi. Niin se oli minullekin, kun ensimmäisen valmennukseni ostin. Sen jälkeen olenkin ostanut valmennuksia kymmenillä tuhansilla euroilla ja käyttänyt satoja tunteja itseni kehittämiseen ja opiskeluun. 

Omasta kokemuksesta tiedän, että rahallinen ja ajallinen investointi valmentautumiseen kannattaa. Ilman valmennuksia minulla ei olisi nykyistä kuusinumeroista osakesalkkuani, usean sijoitusasunnon kokoelmaani, puskurirahastoani tai muuta varallisuuttani. Rohkaisen siis sinuakin kokeilemaan! 

Minulle olisi kunnia valmentaa sinua, mutta voin myös antaa vinkkejä muista valmennuksista. Voit myös aina kysyä minulta lisää valmennuksista ennen päätöksen tekemistä. Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Valmennuksistani sanottua:

”Minna sparrasi minua tavoitteessani aloittaa suunnitelmallinen säästäminen ja sijoittaminen. Yli puoli vuotta kestäneen valmennussuhteen aikana hän sparrasi minua nykytilanteeni ymmärtämisessä, tavoitteeni määrittelemisessä sekä säästö- ja sijoitusuunnitelman tekemisessä tavoitteisiin perustuen. Minnan ote on johdonmukainen ja selkeä. Valmentajana Minna on ihana, täydellisen läsnäoleva ja todella kannustava. Minna jaksoi aina selittää perusteellisesti kaiken, minkä halusin ymmärtää. Valmennussuhteen loppupuolella siirryimme sijoittamisesta laajemmin taloudelliseen ja urakehitykseen liittyviin aiheisiin ja näissäkin Minnan ajatukset ja näkökulmat olivat korvaamattomia. Minnan tekemisessä paistaa läpi intohimo, vilpitön halu auttaa sekä kiinnostus toista ihmistä kohtaan.” – Merle K, Helsinki

Perehdyn näihin sijoitusasioihin sitten, kun minulla on aikaa… Sanoin itselleni pitkään ennen, kuin tajusin, että on parempi aloittaa sijoittamalla itseeni, eli varallisuusvalmennukseen. Aloitimme puolisoni kanssa Minnan valmennuksessa kartoittamalla taloutemme nykytilan ja kirkastamalla arjen budjetointia. Ammattilaisen perspektiivin avuin aloimme pian hahmottaa mitkä kohdat vaativat muutoksia ja mihin meillä oli mahdollisuuksia säästämisen ja sijoittamisen suhteen.  Saimme tähän hyviä vinkkejä ja käytännön työkaluja Minnalta. Tämän tyyppinen valmennus vaatii myös omaa aktiivisuutta, mutta ilman sitä haaveilisimme varmasti vielä pitkään ajasta, jolloin aihe nousisi omalle prioriteettilistalle. Suosittelen valmennusta lämpimästi niille, jotka meidän lailla painivat ruuhkavuosien tuomien rajoitteiden kanssa, mutta ovat toisaalta tilanteessa, jolloin matka oman varallisuuden kehittämiselle olisi hyvä aloittaa.”  – Marjo

”Sain Minnalta asiantuntevaa apua itselleni täysin uudessa tilanteessa,
jossa tietämykseni kyseessä olevasta sijoittamismuodosta oli hyvinkin
rajallinen. Minnan kanssa kävimme ensin läpi oman talouteni ja tämän
jälkeen yksityiskohtaisesti myös sijoitusmahdollisuuden hyvät ja
huonot puolet sekä mahdollisuudet ja uhkat. Tapaamisen avulla sain
itse jäsennettyä omia ajatuksiani, tehtyä itselleni henkilökohtaisia
talouteen ja sijoittamiseen liittyviä tavoitteita ja mikä tärkeintä,
sain myös lisää tietoa seikoista, jotka minun oli tärkeää huomioida
sijoituspäätöstä tehdessäni. Nyt itselleni ja omaan taloudelliseen
tilanteeseeni sopiva päätös on tehty, ja lopputulos näyttää lupaavalta
😊” – Maarit, Tampere

”Minnan valmennusosaamisessa yhdistyvät monipuolinen faktatieto ja psykologinen tilannetaju. Minna on luotettava ja ratkaisukeskeinen, ja hän luotsaa valmennettaviaan määrätietoisesti eteenpäin. Voin lämpimästi suositella Minnaa henkilökohtaisen talouden valmentajaksi!” – Ansku

10 + 1 =

Share This