Tarina

Olen Minna Nikula, varallisuusvalmentaja, sijoittaja, Rahataidot-sivuston perustaja ja ihanan pienen tytön äiti. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, MB Master Coach ja varallisuusvalmentaja®.

Rahataidot on sivusto oman talouden hallinnasta ja vaurastumisesta. Sivusto on perustettu jakamaan oivalluksia, oppeja ja työkaluja, joita voit hyödyntää omalla matkallasi kohti vauraampaa tulevaisuutta.

Eroon veloista, kohti vaurautta

Oma rahahistoriani alkaa niukasta lapsuudesta, jossa totuin siihen, ettei ylimääräistä rahaa juurikaan ollut. Kauppakorkeakoulun jälkeen, kansainvälisen urakehityksen myötä tuloni kasvoivat kuitenkin yhtäkkiä huimasti. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla oli varaa kaikkeen siihen, mihin ei ennen ollut.

Minusta kehittyikin lyhyessä ajassa aikamoinen himoshoppaaja, jonka kaikki tulot kuluivat merkkilaukkuihin ja lomamatkoihin. Korkeista tuloista huolimatta olin paitsi rahaton, myös velkaantunut.

Tuosta pohjapisteestä alkoi intohimoinen opiskeluni ja matkani kohti taloudellista riippumattomuutta. Muutamassa vuodessa tein täyskäännöksen taloudessani. Näinä vuosina moninkertaistin nettovarallisuuteni, hankin itselleni taloudellisen puskurin ja keräsin merkittävän sijoitussalkun osakkeita, rahastoja, asuntoja ja arvometalleja. Nykyään shoppailen osakkeita samalla intohimolla kuin ennen merkkilaukkuja ja pohdin vaurastumiseen liittyviä kysymyksiä tämän sivuston blogissa ja varallisuusvalmentajan työssä.

Matkani velkaantuneesta vauraaksi on vaatinut kehittymistä kahdella eri osa-alueella:

  • mielen rahataidot: taloudenhallinnan ja vaurastumisen psykologia, sekä
  • käytännön rahataidot: taloudenhallintaan ja sijoittamiseen liittyvien konkreettisten toimenpiteiden ja työkalujen osaaminen.

Miksi Rahataidot

Tämä sivusto on perustettu, koska rakastan vaihtaa ajatuksia henkilökohtaisesta taloudenhallinnasta, vaurastumisen psykologiasta ja sijoittamisesta samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa.

En olisi itse saavuttanut elämässäni yhtä merkittäviä tuloksia ilman valmennuksia ja rahataitojen opiskelua, ja nyt haluan auttaa myös muita ottamaan taloutensa ohjat omiin käsiinsä. Siihen on apuna tämä sivusto sekä tarjoamani henkilökohtaiset valmennukset ja ryhmävalmennukset.

Uskon, että vaurastuminen on mahdollista ihan meille jokaiselle – ajatus, joka ei käynyt pienessä mielessänikään vielä muutamia vuosia sitten!

Ota minuun yhteyttä: minna (at) rahataidot.fi

Share This